RO | EN

Suita Deluxe

SCROLL DOWN

Pat Queen

Canapea

Mic-dejun inclus

3 Persoane

Suprafata: 50m2

Suita Deluxe

Toate încăperile au o poveste, iar prima începe cu Suita Deluxe.

Am creat Suita Deluxe ca să avem un spațiu generos, luxos, în care să îți bucuri simțurile și mintea, un spațiu potrivit pentru cei mai exigenți oaspeți. Are cea mai spectaculoasă priveliște către munții Bucegi și Castelul Bran, din tot hotelul. Dacă stai așezat în pat, vezi pe geamurile largi o priveliște absolut minunată, munții, cerul albastru și culorile naturii.

Suita Deluxe este un open space de 50 de mp, cu parchet din lemn masiv, bîrne din lemn pe tavan, mobilă și elemente din lemn masiv și decorațiuni sofisticate. 

Este formată din mai multe zone: spațiu de dormit, de relaxare, de birou, pentru vizitatori, relaxare la șemineu și SPA. 

În zona de odihnă are un pat Queen size și TV cu ecran plat, iar în zona de relaxare are o canapea imensă și confortabilă. Atmosfera este întregită de un șemineu cu lemne adevărate. 

La suprafața de 50 mp, se adaugă baia, încă un spațiu generos, dotat cu cabină de duș și cu un jacuzzi dublu, care îți oferă un răsfăț absolut cu hidromasaj și uleiuri esențiale.

Dacă vrei să lucrezi ai spațiu de birou și bineînțeles Wifi. Când vrei să faci o pauză, te poți așeza în balansoarul generos din dreptul ferestrelor de la balcon. Sau poate, chiar să bei o cafea pe masuța de pe balconul spațios și să te lași pierdut în peisaj, admirând Castelul Bran și zăpada de pe crestele munților.

Un spațiu de lux, o priveliște spectaculoasă, un pahar de vin, un film bun sau poate o carte pe care să o citești lângă șemineu. Ce îți poți dori mai mult?

Book

SUITA DELUXE

Facilitati

Birou

Canapea

Incalzire

Parchet masiv

Semineu

Zona de relaxare

Articole de toaleta gratuite

Baie proprie

Cada dubla jacuzzi

Dus

Uscator de par

TV cu ecran plat

Internet gratuit

Balcon

Vedere la munte

Vedere la Castelul Bran

Vezi mai multe camere

Apartament

Apartamentul oferă o priveliște deosebită a Munților Bucegi și a Castelului Bran. Este format din două camere separate printr-o ușă: un dormitor și o cameră de zi foarte spațioasă.

Dubla superioara

Camera oferă o priveliște deosebită a Munților Bucegi și a Castelului Bran. Este dotată fie cu un pat Queen size, fie cu 2 paturi twin. Camera are balcon propriu și include un birou, TV cu ecran plat.

Dubla standard

Camera oferă o priveliște deosebită a Munților Bucegi sau Piatra Craiului. Este dotată fie cu un pat Queen size, fie cu 2 paturi twin.