RO | EN

Apartament

SCROLL DOWN

Pat Queen

Canapea

Mic-dejun inclus

3 Persoane

Suprafata: 50m2

Apartament

Dacă ar fi să caracterizez apartamentul acesta cu un singur cuvânt, acesta este ”lumina”. Viața la țară, în natură și aer curat a fost întotdeauna prima mea alegere, de aceea am optat pentru stilul vintage cu accente rustice care să-mi amintească neîncetat de acea senzație. 

Are o priveliște spectaculoasa spre Castelul Bran si Munții Bucegi. 

Design-ul apartamentului se completează perfect cu priveliștea muntelui, mai ales când primele raze ale dimineții își fac apariția. Datorită ferestrelor mari, special amplasate, te bucuri de vitamina D la fiecare răsărit de soare. Suprafața este de 50 mp, cu parchet din lemn masiv și bârne aparente. Dormitorul are un pat Queen size, TV cu ecran plat / Wifi si o canapea extensibila iar camera de zi dispune de zonă de relaxare cu canapea extensibilă / confortabilă. și Wifi. 

Baia este dotată cu cadă și uscător de păr. 

De asemenea, ai un balcon generos, în care ai acces din ambele camere și din dormitor, și din living.

Fie că vrei să lucrezi, să stai cu familia și în același timp să ai și spațiul tău personal în care să te retragi, atunci, apartamentul este cea mai bună alegere.

Book

apartament

Facilitati

Birou

Canapea extensibila

Incalzire

Parchet masiv

Semineu

Zona de relaxare

Articole de toaleta gratuite

Baie proprie

Cada

Uscator de par

TV cu ecran plat

Internet gratuit

Balcon

Vedere la munte

Vedere la Castelul Bran

Vezi mai multe camere

Suita Deluxe

Suita deluxe oferă o panoramă extraordinară a Munților Bucegi și a Castelului Bran. Camera foarte spațioasă in plan deschis este finisată cu parchet masiv și este împărțită în două zone.

Dubla superioara

Camera oferă o priveliște deosebită a Munților Bucegi și a Castelului Bran. Este dotată fie cu un pat Queen size, fie cu 2 paturi twin. Camera are balcon propriu și include un birou, TV cu ecran plat.

Dubla standard

Camera oferă o priveliște deosebită a Munților Bucegi sau Piatra Craiului. Este dotată fie cu un pat Queen size, fie cu 2 paturi twin.