Despre noi

Alina și Laura, gazdele voastre, poveste de peste 20 de ani...

TRANSYLVANIAN INN VILLA & RETREAT CENTER

Dragă călătorule, eu sunt Laura, gazda ta de la Transilvanian Inn și aș vrea să te oprești preț de o clipă pentru a citi povestea hanului din inima Translivaniei, locul unde sunt convinsă că și tu te vei simți ca acasă. De ce cred asta? Pentru că noi, familia de la hanul din inima Transilvaniei, ne-am făcut o filosofie de viață din acest lucru, pe care o respectăm cu sfințenie.


Povestea noastră începe cu aproape 30 de ani în urmă, atunci când sora mea, Alina, visa să se simtă din nou acasă după mulți ani petrecuți în afara țării. Visa să aibă propriul han, așa cum auzise ea în poveștile bunicii. Visa să poată oferi oaspeților săi mâncare bună, un pat cald, o carte pe noptieră și o vorbă dulce, așa cum făcea hangița din povestea bunicii.

Atunci era doar un vis. Dar pe măsură ce anii treceau, visul prindea rădăcini tot mai puternice. Așa se face că, după ce am căutat un loc de poveste, pe care l-am găsit în Predeluț-Bran, am pornit în aventura construirii hanului din poveste.


Cu ajutorul tatălui nostru, pentru că tații au ca misiune nescrisă să-și ajute copiii să-și vadă visele cu ochii, am reușit să deschidem porțile hanului imaginat de Alina în 2006. Transylvanian Inn era – și este – fix acel loc cald și primitor pe care nici nu ți-ai dat seama că l-ai visat mereu. Locul de unde poți admira impunătorii munți Bucegi ce parcă protejează valea de la picioarele hanului. Și locul unde, așa cum spun poveștile bunicilor, te poți delecta cu o mâncare gustoasă,din ingrediente în mare parte luate de la vecini, făcută cu drag la foc molcom. Locul unde te poți retrage în turnul – bibliotecă – da, totdin povești ne-am inspirat – pentru a te încărca cu liniște și energie, ținând în mână o carte bună. Nu-ți face griji, am adunat în bibliotecăpeste 400 de cărți și nu ne oprim, pentru toate vârstele, toate gusturile și toate stările în care sufletul tău ne vizitează. Pentru că, așa cum spunea Platon, o casă care are o bibliotecă în ea, are suflet.


Îți mulțumim, dragă călătorule, că ai zăbovit aici ca să ne citești povestea. Și te invităm să ne treci pragul. Știm că te vei simți… acasă.


Cu prietenie, Laura și gazdele tale de la Transylvanian Inn.

Family owned & operated

Două surori cu pasiune de a-și împărtăși moștenirea și ospitalitatea românească cu oaspeții din întreaga lume.

Evenimente personalizate

Cauți ceva deosebit sau puțin ieșit din comun? Poate te gândești să propui și vrei ceva ajutor pentru a face acel moment special cât se poate de magic. La Transylvanian Inn iti poti organiza evenimentul mult dorit intr-un loc de vis.

Cerere rezervare

Suita Deluxe
Apartament
Cameră Dublă superioară
Cameră Dublă standard

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.