RO | EN

Dubla superioara

SCROLL DOWN

Pat Queen

Canapea

Mic-dejun inclus

3 Persoane

Suprafata: 18 – 20 m2

Dubla Superioara

Camera dublă superioară este preferata mea. De ce? Pentru că prin simplitatea elementelor am reușit să creez un spațiu atât de complex care oferă oaspeților sentimentul de “acasă“. Combinația de alb și maro creează  stabilitate și echilibru, adică tot ce ai nevoie pentru a te bucura de un spațiu destinat somnului exact așa cum îți dorești. Este dotată fie cu un pat Queen size, fie cu 2 paturi twin.

Mobilierul din lemn masiv, veiozele deosebite, tablourile mari și pline de culoare, așternuturile moi și fresh, este exact ce ai nevoie pentru relaxare, odihnă, conectare cu tine și cu locul. Dacă vrei să lucrezi ai la dispoziție un birou și Wifi dacă vrei să urmărești filmele preferate.

Baia te așteaptă cu o atmosferă bej, în care găsești tot ce îți trebuie: cabină de duș, uscător de păr, spații de depozitare, prosoape moi. 

Din camera sau de pe balcon poti admira Castelul Bran, Muntii Bucegi si gradina vilei.

Book

Dubla superioara

Facilitati

Birou

Incalzire

Mocheta

Dus

Articole de toaleta gratuite

Baie proprie

Uscator de par

TV cu ecran plat

Internet gratuit

Balcon

Vedere la munte

Canale prin cablui /
satelit

Vezi mai multe camere

Apartament

Apartamentul oferă o priveliște deosebită a Munților Bucegi și a Castelului Bran. Este format din două camere separate printr-o ușă: un dormitor și o cameră de zi foarte spațioasă.

Suita Deluxe

Suita deluxe oferă o panoramă extraordinară a Munților Bucegi și a Castelului Bran. Camera foarte spațioasă in plan deschis este finisată cu parchet masiv și este împărțită în două zone

Dubla standard

Camera oferă o priveliște deosebită a Munților Bucegi sau Piatra Craiului. Este dotată fie cu un pat Queen size, fie cu 2 paturi twin.